Flex Manager
De top 21214 Flexmanagers van Nederland
21214 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Marketing communicatie; BTL-/TM- of DM campagnes

Marketing communicatie; BTL-/TM- of DM campagnes

Werkervaring interimmanager

23 okt. 2007 t/m heden
• Introductie, verkoop, communicatie en distributie van een alcoholtester
Onder de naam van mijn BV een ander bedrijf gestart. De introductie van een geavanceerde alcoholtester, heeft begin december 2007 plaatsgevonden. Veel publiciteit gekregen. Ik heb de exclusieve verkooprechten voor Nederland. Design van de verpakking, Nederlandse gebruiksaanwijzig, promo-materiaal, website e.d. zelf ontwikkeld. Nu het bedrijf “loopt” wil ik graag weer voor een maand of 3 à 4 ingezet worden om in samenwerking met derden, hands-on marketing communicatie werkzaamheden uit te voeren.
.
16 juli t/m 23 okt. 2007
• Interim Projectmanager Communicatie Retail bij Tiscali te Utrecht. De below-the-line campagne voor de introductie van Telfort Internet op 15 oktober. Briefen reclamebureau, ontwikkeling en plaatsing POS-materialen. Op het moment van introductie stond alles in de winkels. Coödineren en goedkeuren van coad’s, project-/traffic management overige materialen (verpakkingen/brochures/ narrow casting) t.b.v. retail. Nauwe samenwerking met sales, marketing en reclamebureau.

29 mei - 6 juli 2007
• Interim Projectmanager Communicatie Winkels van Telfort. Voor de eigen winkels van Telfort uitvoeren van acties, produceren actiematerialen i.s.m. reclamebureau, segmentatie voor huis-aan-huis verspreiding i.s.m. Cendris. Organiseren van ‘Super zaterdagen” met promotieteams. Korte periode in afwachting van een nieuwe medewerker.

22 jan. - 12 april 2007
• Interim Projectmanager Communicatie Retail bij Telfort te Amsterdam. Het in 5 weken realiseren van een below-the-line campagne. Briefen reclamebureau, ontwikkeling en plaatsing POS-materialen t.b.v. de retail. Op het moment van introductie, 1 maart, stond alles in de winkels voor de promotie van een nieuw abonnement; ‘Telfort unlimited’. Coödineren en goedkeuren van coad’s, projectmanagent overige materialen (verpakkingen/brochures/narrow casting) t.b.v. retail. Nauwe samenwerking met sales, marketing en reclamebureau.

15 sept.- 31 dec. 2006
• Interim Project Manager Direct Marketing bij Zilveren Kruis Achmea te Noordwijk. Projectteamlid; participatie met sales, database marketing en support. Het initiëren, plannen en uitvoeren van Direct Mailings. Briefing Database Management, het (in huisstijl) concipiëren van brieven en brochures tot begeleiding naar eindproduct. Briefen reclamebureau/traffic voor uitvoering van de mailingen. Afstemmen opvolging door aftersales en Telemarketing. Budgetbewaking en projectevaluatie.

15 juli t/m 5 sept. 2006
• Interim project manager Marketing Communicatie Univé Verzekeringen.
Initiëren, ontwikkelen en plannen in- en externe programma’s; DM-communicatiebord intern, klantendag Dolfinarium, intern motivatie programma met als doelstelling een cultuuromslag, projectmanagement DM. Korte opdracht i.v.m met onverwacht snelle aanname van een vaste medewerker.


1 febr. t/m 13 juli 2006
• Interim kandidatenselectie voor een werving & selectiebureau.
• Studie mediation succesvol afgerond medio maart (zie ook laatste pagina).

nov. 2005 t/m jan. 2006
• Interim Marketingcommunicatie Adviseur bij VTL in Alphen a/d Rijn.
Werkzaamheden bestonden uit (her)positionering VTL, selectie nieuw reclame-bureau, persberichten, intranet, in- en externe nieuwsbrieven, briefing/traffic reclamebureau/drukkerij, advertenties, opstellen brochures, organiseren interviews met de vakbladen, structureren telefonische bereikbaarheid.

mrt. 1996 t/m nov. 2005
• Uitgever van de ‘HELP! Mijn kind…’-kalender
Product positionering, promotie en verkoop in B-t-B en B-t-C markt. Binnen mijn eigen B.V. een product ontwikkeld; de ‘Help! Mijn kind…’ EHBO-kalender t.b.v. eerste hulpverlening bij kinderen. De EHBO-handleiding is begin januari 1998 op de markt geïntroduceerd en de gehele positionering, marketing, promotie, communicatie, verkoop en distributie zijn vanuit mijn B.V. verzorgd.

Bijzonderheden
- Drukproces, productie, logistiek, verkoopfolders e.d. samengesteld en begeleid.
- Fulfilment aanvankelijk zelf gedaan m.b.v. oproepkrachten, later uitbesteed.
- Veel PR gekregen; 5-uur Show, Laat de Leeuw, Baby TV, Jos op 1, radio interviews, redactionele artikeltjes in week- en maandbladen en interviews in de grote regionale en landelijke dagbladen.

- Erkenning van prominente organisaties zoals het Oranje Kruis en de Stichting Consument & Veiligheid. Gesprekken op directieniveau.

Bijzonder resultaat
- In juni 2000 heeft KPN Telecom voor 5 jaar de publicatierechten gekocht (voor fl. 1.000.000,--). Gesprekken vonden plaats op directieniveau.

Doorlopende activiteiten
• Diverse productontwikkelingen. Onder andere een eenvoudig maar zeer functioneel product waarop ik patent heb gekregen; innovatief, hygiënisch en decoratief. Geschikt voor internationale verkoop en distributie, (internationale) afnemer wordt nog gezocht.

Incidenteel interim werk
- Interim Accountmanager/Projectleider voor Positive Result;
- Interim project (3 mnd.) voor Excelsior Enveloppen te Alkmaar;
inventarisatie, onderzoek en advies m.b.t. enveloppe-processing waarvan de essemblage aan derden uitbesteed moest worden.

- Interim product- en salesmanagement voor de introductie van een nieuw anti-rimpel product de ‘Beauty Face’. Advertenties, brochures, briefing/traffic reclamebureau/drukker, en een Telsel-reclame. Werkgever Invention Promotion te Amsterdam.

- Interim zakenbehartiging voor een Sales Promotion bedrijf; JVS Products.Opleiding interimmanager

aug. 1972 t/m juni 1976
• H.A.V.O. eindexamen in 1976.

sept. 1976 t/m juni 1977
• Opleiding tot verpleegkundige (afgebroken).

sept. 1977 t/m juni 1978
• Verbreding van mijn talenkennis in Engeland en Frankrijk.

aug. 1978 t/m juni 1981
• HBO-opleiding Pedagogische Academie. Afgerond in 1981.

1982 t/m heden
• Diverse in- en externe trainingen op het gebied van:
- communicatie en management;
- automatisering;
- marketing;
- gezondheidszorg;
- sales (account management, algemene- en direct sales, telesales e.d.);
- sales management;
- secretariële organisatie/standaardisatie;
- verpakkingen;
- in 1992 EHBO-cursus incl. reanimatie.

Mediation
• Medio maart opleiding tot Mediator afgerond. Ik heb nog niet besloten in welke mate en hoe, ik hiermee in de toekomst iets ga doen. Wellicht op termijn zelfstandig of eventueel tevens toe te passen tijdens a.i. opdrachten wanneer er binnen een bedrijf sprake is van een conflictsituatie tussen 2 of meerdere partijen; als neutrale derde het proces begeleiden om tot een oplossing te komen die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

• Zelfstandig en ondernemend met zeer commerciële instelling.
• Innovatief en creatief (niet met mijn handen).
• Oplossingsgericht; zie problemen als een uitdaging.
• Communicatief in woord en geschrift.
• Positieve levensinstelling; negatieve energie is tijdverspilling.
• Relatiemanager; in het bijzonder door uitstraling en inlevingsvermogen.
• Mensen-mens; gesprekspartner op alle niveaus.
• Assertief, kritisch, blijmoedig, vrolijk. Voel me senang in een jong team.


Talenkennis interimmanager

• Engels goed in woord en geschrift.
• Duits matig in woord, slecht in geschrift.
• Frans matig in woord, slecht in geschrift.Overig

Mijn ervaring ligt met name in DM-/TM-/BTL-campagnes, productintroducties, aansturen bureau's (traffic) en productmanagement. Mijn voorkeur gaat uit naar uitvoerende, drukke, uitdagende hands-on communciatieprojecten.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :