Flex Manager
De top 21220 Flexmanagers van Nederland
21220 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Senior Management Consultant

Senior Management Consultant

Werkervaring interimmanager

Huidig: Senior Management Consultant. Als zodanig bij meerdere projecten betrokken geweest, o.a. adviseren van een farmaceutisch bedrijf op het gebied van geintegreerde marketing en het optimaliseren van de organisatie; schrijven en implementeren van innovatieve productplannen, optimaliseren van e-marketing activiteiten voor farmaceutische bedrijven.
Tevens verbonden als senior Associate aan Management Centre Europe (Brussel) en daar als docent/facilitator betrokken bij de ontwikkeling en het geven van diverse workshops (o.a. een mini MBA voor farma en de workshop: Building the Brand for Pharmaceutical Marketers; tevens faciliteren van de workshop Project Management Fundamentels en Project Portfolio Management).
Daarvoor: International Project Director in de farmaceutische industrie. Onder andere verantwoordelijk voor de Europese introductie van een oncologisch product (verantwoordelijk voor het maken en beheren van een overall lanceringsplan inclusief clinical development, regulatory, packaging en distibutie, training, marketing en sales, forecasting, health economics en pricing). Meerdere nationale en internationale functies binnen farmaceutische bedrijven op gebied van marketing en sales (product management en sales management).

Opleiding interimmanager

Universitaire opleiding tot (medisch) bioloog (Rijksuniversiteit Groningen).
Promotie tot Doctor in de Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meerdere cursussen onder andere op marketing en sales gebied.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Marketing van farmaceutische producten. Up-to-date kennis van online mogelijkheden.


Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits

Overig

Succesvolle business man met sterk analytisch vermogen.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :