Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

interimmanager, (organisatie/team) coach, directeur

interimmanager, (organisatie/team) coach, directeur

Werkervaring interimmanager

2008-heden INTERIM MANAGEMENT
daarmee lijnverantwoordelijke, verandermanager, sparringpartner, coach. In diverse rollen: vestigingsmanager, productmanager, regiomanager, projectmanager. Bij diverse gerenommeerde kinderopvang organisaties: SRK Rijswijk, Doomijn Zwolle, De Klimboom Breukelen, Triangel Woerden, IJsterk Amsterdam.

2009 - heden TEAMONTWIKKELING
teams die op een vast punt zitten (wantrouwen, vastgelopen samenwerking, beperkt rolbewustzijn, fusie) laten doorontwikkelen in eigenaarschap en leiderschap.

2009 - heden INDIVIDUELE COACHING
diverse mensen gecoacht op brede persoonlijke ontwikkeling: verruiming bewustwording, versterken kwaliteiten, vergroten leiderschap

2010 - heden OPSTELLINGENWERK
begeleiden van systemische familie- en organisatie opstellingen

2004 - 2008 MANAGER EN DIRECTEUR OPVANG
bij KinderRijk in Amstelveen.
1998 - 2005 MARKETING MANAGER
bij KinderRijk in Amstelveen

1994 - 1998 ACCOUNT MANAGER EN LIJNMANAGER
bij DHL in Hoofddorp en Utrecht

1992 - 1994 PROJECTMANAGER, COORDINATOR, SUPERVISOR
bij Rank Xerox in Venray

Mijn focus ligt op de kracht en belangen van mensen in combinatie met de bedrijfsvisie en -doelstellingen. De principes van natuurlijke veranderingsprocessen bieden hierbij een uitstekende basis.
De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang branche, daarvoor heb ik in logistieke omgevingen gewerkt.

Opleiding interimmanager

1986 – 1991 HES Haven- en vervoerkunde en logistiek management Rotterdam (diploma)
1991 – 2007 diverse cursussen gericht op MANAGEMENT VAARDIGHEDEN, communicatievaardigheden, coaching en verkoop (waaronder Leadership Through Quality; Vergadertechnieken; Presenteren; Frontline Leadership; Projectmanagement; Professional Selling Skills III; Coaching Top Performance)
2007 Masterclass NATUURLIJK VERANDEREN (afgerond)
2004 – 2008 Diverse cursussen gericht op BEWUSTZIJNSVERGROTING
2008 – 2009 COACHING voor Professionals aan de School voor Coaching
2009 - 2010 procesbegeleider in SYSTEMISCH WERK (organisatie & familie opstellingen)
2010 ORGANISATIE COACHING aan de School voor Coaching

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

WERKWIJZE GERELATEERDE EIGENSCHAPPEN
Mijn werkwijze kenmerkt zich door de soepele manier waarop ik mens-, proces- en resultaatgerichtheid combineer met focus op verbinding en leiderschap. Dit realiseer ik door: te zien wat er echt is, dit oordeelloos te benoemen, heldere en eenduidige communicatie, betrekken van alle betrokkenen vanaf een vroeg stadium, respectvolle benadering, heldere doelen en verantwoordelijkheden, werken vanuit vertrouwen, nakomen van afspraken, kansen zien en benutten en het losweken van oude patronen.

Enkele PERSOONLIJKE EIGENSCHAPPEN die ik meebreng zijn: energiek, daadkrachtig, verbindend, veerkrachtig en sterk analytisch vermogen.


Talenkennis interimmanager

nederlands; engels

Overig

Ik vind het belangrijk om leiderschap te nemen over mijn leven, waarbij de verbinding met mezelf en mijn omgeving essentieel is, zodat het leven ook daadwerkelijk stroomt en in samenspel zaken ontstaan. De waarden die voor mij van belang zijn, zijn leiderschap, verbinding, natuur(lijk), beweging en plezier!
Dit neem ik mee in alles wat ik doe, zowel zakelijk in diverse contexten, alsook privé, in ons gezin, tijdens het genieten van de natuur, schapen drijven, zeilen, skiën, tennissen, lezen, mediteren, genieten met familie en vrienden.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :