Flex Manager
De top 21227 Flexmanagers van Nederland
21227 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

marketing en communicatie manager

marketing en communicatie manager

Werkervaring interimmanager

Functie : manager marketing en sales
Startdatum : januari 2002
Duur : 6 maanden

Bij LG Electronics Benelux verantwoordelijk voor de introductie van een nieuwe productgroep, te weten mobiele telefoons, op de Benelux markt. Activiteiten vielen uiteen uit het opstellen van het marketingplan als wel de uitvoering hiervan, met daarbij het initieren van de sales contacten. Resultaat was uiteindelijk de eerste order waarna de activiteiten overgegeven zijn aan de inmiddels opgerichte staande organisatie.Functie : Directie Secretaris / Manager Algemene Zaken
Startdatum : februari 2001
Duur : 5 maanden

Bij het ICT bedrijf van NUON als lid van de directie verantwoordelijk voor het beleid van algemene zaken. Hieronder vielen interne- en externe communicatie, juridische zaken, facilitaire zaken en zeer diverse aangelegenheden die niet direct bij lijnafdelingen thuis hoorden. Fungerend als “rechterhand” van de algemeen directeur en o.a. zorgend voor structuur binnen het directieteam. Leidinggevend aan team van 7 mensen.
Functie : Sales Manager
Startdatum : november 1999
Duur : 12 maanden

Bij Samsung Electronics Benelux (top 13 multinational) verantwoordelijk voor Sales van Telecom hardware op de business-to-business market in de Benelux. Speciale aandacht was er voor de Telecomoperators. Leidinggevend aan een team van Account Managers. Behaalde resultaten leidden uiteindelijk tot een afzettoename op betreffende markt en een positieve impuls aan de brand awareness en het brand image van de Koreaanse Electronica gigant.

Functie : Product Manager
Startdatum : januari 1999
Duur : 10 maanden

Binnen de Business Unit Mobiele Telefonie van KPN telecom verantwoordelijk voor
Productmanagement in het prepaid segment, voornamelijk HI Prepaid. Hier bezig gehouden
met een aantal projecten, gericht op innovatie, die tot marktintroducties leidden.
Kernactiviteit kan worden omschreven als het vertalen van marktwensen naar technische
features (market pull) en het marketable maken van techniek (technology push).
Belangrijkste resultaat was de introductie van SMS voor gebruikers van HI prepaid.

Functie : Service Manager
Startdatum : Januari 1998
Duur : 12 maanden

Binnen de Business line Interactive Services van het bedrijfsonderdeel Marketing & Sales, Vaste Net, van KPN telecom verantwoordelijk voor alle operatie rond de door KPN gevoerde postpaid calling cards (bijv. Scope kaart). Als zodanig margeverantwoordelijk. Belangrijkste taken waren gericht op marge verbetering zowel aan opbrengst (o.a. productontwikkeling, marktbewerking, stimulering gebruik) als ook aan kostenzijde (o.a. efficiency, uitfasering).

Functie : Manager Customer Service
Startdatum : december 1995
Duur : 25 maanden

Als leidinggevende verantwoordelijk voor de klantenservice van het telecomdistrict Den Haag van PTT Telecom. Belangrijkste disciplines binnen klantenservice waren klachtafhandeling, notanavraag, technisch onderzoek en kwaliteitsignalering. De personeelsterkte van de klantenservice varieerde van 15 tot 30 mensen. Belangrijkste resultaat was het creëren van een sterker klant en kwaliteitsbewustzijn onder medewerkers van het district, wat uiteindelijk resulteerde in een hogere klanttevredenheid.
Functie : Marketing Manager
Startdatum : augustus 1993
Duur : 26 maanden

Als marketeer en later Marketing Manager in resp. de telecomregio Rijnland en het district Den Haag van PTT Telecom onder andere verantwoordelijk voor marktbewerkingsacties, marktanalyses en sales ondersteuning. Dit betekende marketing in de brede zin en varieerde van het organiseren van beurzen tot het opstellen van omzet jaarplannen. In deze periode vooral gemarketeerd op telefoonverkeer, als belangrijkste pijler van de PTT omzet en daarom tevens grootste risico in verband met verschijnen van concurrentie.
Opleiding interimmanager

Heao Internationaal management

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Duits, Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :