Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Verandermanager | Directie Coaching | Management Consultant

Verandermanager | Directie Coaching | Management Consultant

Werkervaring interimmanager

CONSULTING INTERIM & ADVIES Feb 2011 - Heden
Verandermanager (MSc) | Directie Coaching | Management Consultant | Bedrijfskundige | Interim | Overbruggingsmanagement

• Verander coaching & Advies: Stimulatie voor continue verbetering en aanpassingsvermogen van individuen (directiecoaching), teams (teamcoaching), afdelingen of de organisatie (reorganisaties). Met de juiste begeleiding loop ik samen met degene aan de tafel de “ADKAR” methodologie van Prosci in combinatie met de RGY methodologie door, maar blijft hij of zij de eigenaar van de verandering. RGY maakt gedachten over veranderprocessen visueel en inzichtelijk op een interactieve en intuïtieve wijze. Daarin pak ik de diepgang die nodig is, maar zonder het zwaar te maken. Juist door luchtig, met gepaste humor met lastige onderwerpen om te gaan kom je makkelijker drempels over. Door organisatorische aspecten visueel zichtbaar te maken, en in stukken te hakken wordt een verandering behapbaar en minder vervelend. Als coach en sparringspartner zorg ik voor een systeem dynamische spiegel om consistentie te verkrijgen in alle lagen van verandering. Uiteindelijk gaat het mij om een persoonlijke en veilige situatie te creëren, waarin verandering mogelijk is.
• Interim management: In opdrachten op het gebied van interim management heb ik werkzaamheden uitgevoerd voor specifieke afgebakende of nieuwe projecten en/of indien een vaste manager is vertrokken en er nog geen geschikte opvolger is gevonden, er een grote verandering in het bedrijf plaatsvond en onverwachte situaties in de markt of in een team en/of andere zaken die om concrete aanpak vroegen. Interim projecten bij Ahold, Dummen Orange & ROC Nijmegen, Pro Persona, GGZ, UVW, Gemeente Nijmegen.

FLUCTUM | MANAGEMENT CONSULTANT Aug 2018 – Jul 2019
Management consultant in effectieve oplossingen op het gebied van anders organiseren en innoveren met diepgaande kennis van branche specifieke processen en afdelingen.

GEMEENTE NIJMEGEN | PROJECTMANAGEMENT
> 150.000 inwoners, samen met een senior adviseur economische zaken kleine projecten doorlopen in de certificering van winkelstegen, ruimtelijke prijsvragen en ambtelijke vertegenwoordiging in aanliggende gemeenten.

AHOLD | HRM & P&O ADVISEUR, MT CONSULTANT & ACADEMISCHE CONTRIBUTIE OP HET GEBIED VAN HR IN SAMENWERKING MET EUR Dec 2015 – Jul 2019
Advisering & begeleiding hoe om te gaan met HR- en personeelsproblemen vanwege de trend van het gebruik van robots en kunstmatige intelligentie in een nieuw volledig gerobotiseerd warehouse.
ROC NIJMEGEN | INTERIM PROJECT MANAGER Okt 2018 – Mrt 2019
Projectleiding en advies aan management over hoe om te gaan met veranderingen rondom eigendommen en vastgoed in grote veranderingen.
FINAXE & TALENT | INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Okt 2017 – Jun 2018
Herontwerp en reorganisatie van financiële afdeling incl. Processen en structuren & consultatie van management
LAOSTESSA Juli 2014 – Dec 2017
Academie, agentschap en recruitment in de modellen- en hospitality branche (eigen bedrijf). Grote projecten, internationale klanten op congressen, beurzen en evenementen. Projecten zijn onder meer IBC, Healthcare congressen, ITV. Hospitality bedrijf voor het inhuren en plaatsen van modellen / hostesses bij events.
HONDA Jan 2015 – Nov 2015
Sales Executive & Teamleider; verantwoordelijk voor teamleden, presentaties, offertes en verkopen
BANG & OLUFSEN, NEDERLAND Dec 2014 – Juli 2015
Event coördinator

Opleiding interimmanager

• Master of Science in Organizational Change & Consulting (MSc)(WO), Cumlaude. Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland
• Bachelor of Science in Bedrijfskunde (BSc)(WO), Radboud Universiteit Nijmegen, Nederland. Extra courses betreffende psychologie en Human Resource Management
• Cambridge English Assessment; Part of the University of Cambridge – Cursus CAE Certificate of Advanced English (C1)
• Voortgezet Wetenschappelijk Onderwijs (VWO); NSG Groenewoud Nijmegen, profiel: Economics & Society (E&M) Exam
• Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs (HAVO); NSG Groenewoud Nijmegen, profiel: Economics & Society (E&M) Exam

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Management & Leidinggeven
- Toekomstgericht: zoekend naar vernieuwing, nieuwe mogelijkheden
- Ontwikkelen van visie: hoofdlijnen op langere termijn
- Coachend leider: betrokken en resultaatgericht;
- Besluitvaardig: onderbouwd maar open voor nieuwe informatie
- Analyseren en doorzien van organisaties en de mensen erin
- Organisatietalent: opzetten van praktische, werkbare modellen en methoden

Communicatie
- Sterk in luisteren, analyseren en creëren gemeenschappelijke doelstelling
- Teamspeler die vlot samenwerkt met allerlei verschillende niveaus
- Door interesse in mensen, vlot in staat een vertrouwensbasis op te bouwen.
- Sterk in het onderhouden van goede contacten (intern en extern: klanten, OR, vakbonden, overheid)

Commercie
- Klantgericht:
onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten
- Klantgericht: scherp houden van het klantbelang in de interne organisatie
- Gericht op effectiviteit en efficiency waardoor het bedrijfsresultaat verbetert

• Projecten: Interim- en directieadvies om management te helpen omgaan met complexe veranderingstrajecten (WO gekwalificeerd). Verandertrajecten met inbegrip van crisismanagement. Overbruggingsmanagement met inbegrip van deskundigheidsmanagement. Projectmanagement met een duidelijk vooraf bepaald doel en tijd. Uw sparringspartner in verandering
• Verbaal en skills: Sensitieve gesprekspartner en sparringspartner, duidelijk communiceren, probleemanalyse, luisteren, organisatiesensitiviteit, integriteit, visie, overtuigingskracht, coachen, plannen & organiseren, analytisch, dynamisch en energiek.
• Research: Achtergrond in academisch research, probleemanalyse, interviewvaardigheden, geven van workshops in het nieuwe werken (Agile, Lean Six Sigma, Scrum), markt- en projectonderzoek,
• Computer: PowerPoint (multimedia presentaties), Excel, Word, Windows, Apple
• Talen: Nederlands, Engels, Duits


Talenkennis interimmanager

Nederlands: Moedertaal
Engels: Vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk, vele jaren gewerkt voor internationale organisaties.
Duits en Frans: matig: voldoende om een paar woordjes te spreken om het ijs te breken, "serieuze" communicatie zal in het engels moeten

Overig

Als coach en sparringspartner van de klant als veranderaar zorg ik voor een systeem dynamische spiegel om consistentie te verkrijgen in alle lagen van verandering. Door organisatorische aspecten visueel zichtbaar te maken, en in stukken te hakken wordt een verandering behapbaar en minder vervelend.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :