Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Manager Informatisering en ICT

Manager Informatisering en ICT

Werkervaring interimmanager

Mijn 20 jaar werkervaring op MT/Directie-niveau in het grensgebied van Informatievoorziening en business deed ik op in grote organisaties en bestuurlijke omgevingen, zoals Gemeente Eindhoven, Rijkswaterstaat, Ordina en Rabobank Groep-ICT. Daar adviseerde of leidde ik teams in informatievoorziening, inkoop en aanbestedingen, functioneel en applicatief beheer, technisch beheer en systeemontwikkeling. Sinds 2009 ben ik werkzaam als interimmanager en werk als afdelingshoofd, teamleider, adviseur of verbetermanager aan optimalisatie van teams en werkprocessen.
Mijn mensgerichte houding richt zich op samenwerken en samen doelen realiseren.

Gemeente Eindhoven, sinds maart 2017: Als interim Afdelingshoofd Advies binnen de sector Informatisering en Beheer ben ik HR-verantwoordelijk voor de demandmanagers, architecten en business consultants van de Gemeente Eindhoven. Samen werken we aan een professionele en optimale invulling van de dienstverlening binnen de organisatie voor de stad, haar burgers en ondernemingen.
Gemeente Eindhoven, sinds september 2016: Als Unitleider Applicatieteam (afdeling Diensten, sector Informatisering & Beheer) met een collega unitleider verantwoordelijk voor de ontwikkeling van in totaal zo’n 60 functioneel beheerders. Professionals, die met plezier naar hun werk komen en hun talenten dagelijks inzetten voor de interne klant en de inwoners van de stad Eindhoven. Samen met de demand managers ICT zorg ik voor een professionele en optimale invulling van de dienstverlening die I&B te bieden heeft.
Sinds januari 2016 t/m januari 2018 diverse opdrachten in de cultuur naast IV/IT-opdrachten.
Sinds september 2008 t/m december 2015 diverse opdrachten voor RWS.

Opleiding interimmanager

WO MA Bedrijfskundige Managementopleiding
HBO- Bedrijfskunde (IBO)

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Resultaatgericht, gestructureerd, nauwkeurig, flexibel en vooral mensgericht.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, moedertaal
Engels, goed
Duits, redelijk
Frans, vooral begrijpend luisteren en lezen

Overig

Groot cultureel hart voor de klassieke muziek en moderne musea.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :