Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Directeur, programmamanager, kwartiermaker, manager

Interim Directeur, programmamanager, kwartiermaker, manager

Werkervaring interimmanager

Ik ben een gedreven en gepassioneerde directeur, programmamanager, kwartiermaker en manager met een trackrecord opgebouwd in Beeldschermcommunicatie en Online Bedrijfsvoering.
Ik ben zeer ervaren in het realiseren van organisatietransitie van traditionele > naar Online bedrijfsvoering. Mijn gedachtengoed is ontwikkeld vanuit de ONLINE experience. Ik heb zeer veel ervaring in de realisatie van Online oplossingen. Daarbij is mijn uitgangspunt: “Selfservice waar het kan en persoonlijke aandacht waar het nodig is”. Ik bouw aan gedreven teams, delen is vermenigvuldigen!

Werkervaring:
mei-aug 2018 Programmamanager a.i. bij ERP woningcorporaties in Veenendaal. Programmaplan ontwikkeld voor de transitie van Dynamics Empire naar de nieuwe SaaS oplossing DE Online (Microsoft D365 Business Central). Daarbij ligt vooral de focus op organisatie-readiness van de organisatie voor SaaS.

mei 2018 - heden Eigen bedrijf Bedrijf opgericht met de focus op online bedrijfsvoering om klanten en medewerkers van bedrijven via slimme web-technologie snel, eenvoudig en efficiënt te laten samenwerken. Ik ben beschikbaar voor inhuur op projectbasis.

mei-dec 2017 Portfolio Director ERP woningcorporaties in Almere; Verantwoordelijk voor de herpositionering van de portfolio. Pariject uitgevoerd: Productstrategie ontwikkeld voor XBIS-Online.

2016 - 2017 Directeur Aansturen bedrijf en MT, P&L verantwoordelijk, Sales en Marketing, Productontwikkeling Huurders- en Medewerkersportalen, Overall Project Management, veel klantbezoek. Partner- en relatiebeheer, Finance & HRM. Productenpallet: Websites, Huurders- en medewerkers portalen, kennisbank, Document Management, Office 365, SharePoint Online, Broadcast & Online videoproducties. Opdrachtgevers: 70 Corporaties en Ketenpartners

1998 - 2016 Directeur/eigenaar: Aansturen bedrijf en MT, P&L verantwoordelijk, Sales en Marketing, Productontwikkeling Huurders- en Medewerkersportalen, Overall Project Management, veel klantbezoek. Partner- en relatiebeheer, Finance & HRM. Productenpallet: Websites, Huurders- en medewerkers portalen, kennisbank, Document Management, Office 365, SharePoint Online, Broadcast & Online videoproducties. Opdrachtgevers: 70 Corporaties en Ketenpartners

Opleiding interimmanager

Op aanvraag beschikbaar

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Leider, besluitvaardig, betrokken, creatief, doorzetter, bouwer, visionair, resultaatgericht, verantwoordelijk

Talenkennis interimmanager

Nederlands (moedertaal), Engels (vloeiend), Duits (vloeiend), Frans (redelijk/goed)

Overig

Ik ben de afgelopen 20 jaar directeur/eigenaar geweest van eiegen onderneming (1998 - 2017). In 2018 heb ik een nieuwe BV opgericht.

In de nieuwe BV is meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van Retail, Marketing, (Beeldscherm) Communicatie, Online dienstverlening en Online Bedrijfsvoering gebracht. Met focus op efficiënte processen, online beschikbaarheid van informatie, een 360 graden klantbeeld en een 24/7 anytime, anyplace, anywhere visie speel ik volop in om met een online bedrijfsvoering een goed antwoord te geven op de veranderende ONLINE behoefte van bedrijven en consumenten.

Ik lever, met passie voor Online gecombineerd met een forse dosis ondernemers-schap, kennis en advies voor de inzet van online bedrijfsvoering waarbij Online kanalen optimaal aansluiten op bedrijfsprocessen.

Ik ben inzetbaar op projectbasis.
Ik heb een zeer brede kennis en jarenlange ervaring op de volgende vlakken: Online dienstverlening en - Bedrijfsvoering, Programma-, Portfolio- en Projectmanagement, Sales & Communicatie, Business- en Productdevelopment, Procesverbeteringen en optimalisatie. Maar ook in het opzetten van teams die werken op Scrum/Agile, Microsoft standaard werkwijze, Continuous Delivery & Integration voel ik mij thuis. Daarbij wordt veelal gebruik gemaakt van Microsoft Online oplossingen zoals Microsoft Azure, Visual Studio en Team Foundation Server.
Ik heb ik 20 jaar ervaring opgedaan in het werken als zelfstandige businessunit directeur met een eigen P&L verantwoordelijkheid. Altijd in een juiste balans met de aandeelhouders. Daarbij zijn mijn kwaliteiten op het gebied van leiderschap en samenwerken ontwikkeld.
Ik ben een energiek persoon met een ondernemersmentaliteit. Ik ben gepassioneerd, proactief, innovatief en met voorwaartse kracht altijd zoekend naar kansen en oplossingen. Ik ben iemand die met visie een strategie kan neerzetten en deze met enthousiasme goed kan vertalen met zowel een in- als externe focus.
Graag hoor ik of je geïnteresseerd bent in een gesprek om een verdere samenwerking te verkennen.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :