Flex Manager
De top 21232 Flexmanagers van Nederland
21232 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Directeur/manager

Directeur/manager

Werkervaring interimmanager

Januari 2015-Heden Sales Management Assen
Eigenaar
Voor diverse opdrachtgevers het invullen van –tijdelijke- Sales opdrachten. Van het binnenhalen van new business, onderhouden van bestaande klanten, het telefonisch verkopen van producten of diensten tot aan het (op)leiden van accountmanagers in een salesteam. Interim opdrachten in de Sales en management.Augustus 2014-December 2014 Connect-Products Lexmond
Accountmanager (free Lance)
Voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel verantwoordelijk voor de Sales van kitten/lijmen en afdekmaterialen. “koude acquisitie” en pionieren om nieuwe klanten te werven. Bezoeken van glasbedrijven, tegelzetters, kitbedrijven, verfgroothandels, technische groothandels, schilders etc. In 5 maanden tijd een groot klanten bestand aangemaakt waar Connect-Products voorlopig weer kan groeien voor de toekomst.
www.connect-products.nl


Juli 2007-Juli 2014 Uniplan/GlansGarant Staphorst
Salesmanager nederland
Uniplan is een franchiseorganisatie, met meer dan 80 aangesloten schildersbedrijven.
Uniplan biedt voor zowel particulier, Verenigingen van eigenaren, zorg en scholen een uniek 10-jarig schildersabonnement aan, voor een vast bedrag per maand.
Mijn functie is het uitbreiden van het bestaande netwerk, verkooptrainingen geven en het motiveren van deelnemende bedrijven. Tevens is het gebruik van de door Uniplan ontwikkelde marketing door de ondernemers van cruciaal belang in het hele verkoopproces. In 2010 hebben wij een nieuw merk gelanceerd namelijk GlansGarant, ik ben betrokken geweest bij de invoering en uitvoering van dit nieuwe merk. Sinds 2011 ben ik verantwoordelijk voor het verkoopteam, ik begeleid de vertegenwoordigers en stimuleer ze tot betere prestaties (6 fte).
www.glansgarant.nl

April 2005-Juli 2007 Nebiprofa Klundert
Salesmanager north
Dit bedrijf maakt onderdeel uit van de IKO groep (wereldmarktleider in bitumineuze producten)
Verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten voor platte daken, te weten kunstof en bitumineuze dakbanen, daktrimmen, bevestigers, isolatieplaten (eps, pir/pur, steenwol, xps) etc., verkoop vindt plaats via de handel en/of rechtstreeks naar dakdekkersbedrijven. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de handel te weten sanitair groothandels, specialistische handel, Grotere bouwcentra’s (Bouwcenter, Pontmeijer, Raab Kärcher, BBN,e.d.) , handelaren (Technische Unie, Plieger). verkoop vindt plaats alles boven de lijn van Haarlem-Enschede en ik heb zo’n 40-tal groothandels onder mijn verantwoording. Werkzaamheden bestaan uit het introduceren van nieuwe producten, verkopen van alle producten, het uitbreiden van het assortiment van de handel, nieuwe prospects bezoeken, het opleiden van buiten en binnendienst van de groothandels, geven van cursussen aan opdrachtgevers en klanten. Praten op directieniveau. Dakinspecties, dakrapporten en bezoekrapporten maken. Tevens is er in 2006 een PIR isolatie fabriek bijgekomen. De verkoop van isolatieplaten is tevens aan het productgamma toegevoegd. (IKO Insulation)
www.neboprofa.nl

Opleiding interimmanager

HBO Nima-A
MDS

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Competenties
Humor * Sales * Ondernemend * Open * Eerlijk * Betrouwbaar * Nuchter * Loyaal * Gunfactor * Commerciee
Ervaring * Disciplinair * Extravert * Assertief * Kwaliteit leveren * Netwerker * Kostenbewust * Leergierig *
Plannen en organiseren * Senior * Leidinggevend * Creatief * Oplossing gericht * Overtuigend * Rustpunt

Talenkennis interimmanager

Duits/Engels goed
Nederlands moedertaal

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :