Flex Manager
De top 21232 Flexmanagers van Nederland
21232 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Projectmanager / interim manager

Projectmanager / interim manager

Werkervaring interimmanager

Bedrijfseconoom en Verzekeringseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam). Een analytische bouwer en een kritische, resultaatgerichte project-manager en adviseur. Zijn specialisatie is procesmanagement en –architectuur voor de financiële sector. Tijdens verschillende projecten heeft hij brede ervaring opgedaan met zowel verzekerings- als met bancaire en hypotheekproducten. Zowel in de rol van processpecialist, als in die van projectmanager heeft hij gewerkt met methodieken en tools als Prince II, Advanced Management System (IBM), Agile-scrum, ARIS Business Process Management en LEAN Six Sigma.

Combineert leidinggevende capaciteiten voor professionals en eindgebruikers met uitstekende business-kennis, analytisch vermogen en een pragmatische mentaliteit.
Hij is in staat om objectief tegen zaken aan te kijken en heeft oog voor detail. Hij is stress-bestendig, kan goed samenwerken, kan goed plannen en organiseren en communiceert effectief op alle niveaus (ICT, medewerkers, management en directie).

Opleiding interimmanager

Bedrijfseconomie / Verzekeringseconomie - Erasmus Universiteit Rotterdam

Universal Finance Academy - MBA certificate - TIAS Tilburg

Talenkennis interimmanager

Nederlands: moedertaal
Engels: uitstekend
Frans: goed
Duits: redelijk

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :