Flex Manager
De top 21231 Flexmanagers van Nederland
21231 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Implementatiemanager/projectleider

Implementatiemanager/projectleider

Werkervaring interimmanager

Als een echte organisator en uitvoerder ben ik iemand die van aanpakken weet. Zaken pak ik gedisciplineerd en systematisch aan, leg daarbij grote ijver aan de dag en weet strategie naar concrete acties te vertalen.
Ik ben sterk in een pragmatische coördinerende rol en ben in staat om daarbinnen het procedurele aspect een plaats te geven. Juist door deze nadruk op de procedurele aspecten weet ik een onafhankelijke positie in te nemen waardoor ik makkelijk iedereen bij het team kan betrekken. Door mijn sterke neiging naar consensus, ben ik niet snel bevooroordeeld en weet de meningen en opvattingen van anderen goed te verwoorden. Ik breng flexibiliteit in het team: detailgericht wanneer nodig, maar praktisch en concreet in andere gevallen. Aan de andere kant breng ik stabiliteit, balans en nuchterheid waar het gaat om taken en projecten met een sterk technisch, inhoudelijk of kennisgericht karakter.

Ik krijg daadwerkelijk zaken voor elkaar en ben in staat om de vaart te houden in belangrijke projecten. Afspraak is afspraak vind ik daarbij heel belangrijk. Ik werk graag met en voor mensen en ga een uitdaging zeker niet uit de weg. Ik zoek en vind verbinding in de organisaties waar ik werk.
Mijn manier van samenwerken is erop gericht doelen ook daadwerkelijk te realiseren door het beste in mensen naar boven te halen. Communicatie heb ik hoog in het vaandel staan en ik heb een authentieke interesse in anderen. Het beste functioneer ik in een hectische omgeving.

Brede theoretische kennis en ruime praktijkervaring in diverse rollen binnen de non-profit en commerciële bedrijven, gecombineerd met een authentieke interesse in de organisatie en haar medewerkers, hebben mij gevormd tot een allround professional en (project)manager. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en te blijven leren op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
Met mijn ruime ervaring en hand-on-mentaliteit ben ik breed inzetbaar op zowel middelmanagementniveau als op operationele managementfuncties of projectopdrachten.

Ik ben graag werkzaam in een verantwoordelijke rol met een inhoudelijke opdracht daar waar personele, facilitaire of organisatorische aspecten van dynamische ICT-, implementatie- of verandertrajecten bij elkaar komen.

Opleiding interimmanager

2015 Vervolgtraining persoonlijk leiderschap  Next Discoveries
2015 Workshop Begripscode  De Begripscode
2015 Training Contractmanagement  NEVI
2014 Opleiding Agile Projectmanagement  ISES
2014 HBO Organisatiepsychologie & Verandering  NCOI
2013 – 2014 HBO Pychologie  NCOI
2013 Opleiding Professional Scrum Master  Prowareness
2013 Workshop Een frisse blik op verandermanagement  Plan B
2012 – 2013 Training Politiek in Arnhem
2012 Training SharePoint − Working Smart
2009 - 2010 Opleiding Counseling & Coaching − Academie voor Counselling & Coaching
2009 Training Leidinggeven aan projecten − ExplainIT
2008 Training Persoonlijk leiderschap − CSA Europe
2007 - 2008 HBO NIMA B Interne en Concerncommunicatie − NCOI
2007 Prince2 Foundation
2007 – 2013 Diverse workshops NLP
1999 - 2000 Opleiding Hoger Management Support − ISBW
1997 - 1998 Opleiding Middelmanagement − ISBW
1995 - 1996 Opleiding Personeelszaken − ISBW
1983 - 1984 Opleiding L’Ecole Internationale TUNON − TUNON, Den Haag
1982 - 1983 HAVO  Corderius College, Amersfoort
1977 - 1982 MAVO  Leusderweg, Amersfoort

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Nuchter, sterke persoonlijkheid, organisatietalent, motivator, empathisch, doortastend, netwerker, humor en energiek, generalist, facilitator.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :