Flex Manager
De top 21227 Flexmanagers van Nederland
21227 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Director

Director

Werkervaring interimmanager

Eigenaar: Advisering, (project)management op het gebied van order tot betaling.

Director Customer Services: Integraal verantwoordelijk voor de klantcontactafdeling. Afdeling is verantwoordelijk voor het afhandelen van alle klantcontacten. Dit zowel telefonisch als schriftelijk en e-mail. Ook het aansturen van de facilitaire contactcenters behoort tot de taken van deze afdeling. Daarnaast worden de klanten geholpen via social media. Aantal FTE intern 550, budget €60 mio. Direct leidinggevende van 9 managers.

Director Billing & Collecting: Integraal verantwoordelijk voor de afdeling die er voor zorgt dat de 3 miljoen
klanten van Ziggo worden gefactureerd en geïncasseerd. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de incassowerkzaamheden, fraude en hoogverbruik, het overstappen van klanten van en naar Ziggo, nieuwbouw-aansluitingen en collectieve aansluitingen. Afdeling bestaat uit 140 FTE. Direct leidinggevende van 5 managers.

Process Manager Billing: End to end verantwoordelijk voor verbetering van het order to cash proces. Doorvoeren van verbeteringen mbt verhoging klanttevredenheid en verlaging contact aanbod. Bewaken van de kwaliteit van totale proces. Zorgen voor meer klantbewustzijn in de organisatie. Verkorten doorlooptijden van processen. Functioneel aansturen cluster Billing.

Credit manager: Adviseren Manager CCM op gebied van credit management, leiden aanbestedingsproces externe partijen, opzetten forecasting model credit management, optimaliseren processen met betrekking tot externe partijen.

Manager CCM: Integraal verantwoordelijk voor 220 FTE werkzaam op het gebied van Collections en Credit management. Direct leidinggevende van 15 teammanagers. Indirect +/- 250 medewerkers. Processen en organisatie aangepast zodat er meer nadruk is komen te liggen op het snel en in een vroeg stadium afwikkelen van openstaande posten door middel van een proactieve klantbenadering.

Opleiding interimmanager

2012 Touching the community soul
2011 Collegereeks Management van Processen
2006 Black Belt Lean Six Sigma
2005 Post HBO Professioneel projectmanagement
2001 WO Bestuurskunde
1991 VWO
1989 HAVO

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken vind ik het belangrijk om een omgeving te creëren waarin zij zich prettig voelen. Op het moment dat zij zich prettig voelen zullen zij zich maximaal inzetten voor de organisatie. Gemotiveerde medewerkers leiden daarmee tot loyale klanten en daarmee zullen ook de gewenste resultaten behaald worden.
Ik doe dat vanuit mijn eigen creativiteit. Daarmee weet ik mensen te inspireren en te binden aan de doelen van de organisatie.
Ik heb een sterk analytisch vermogen. Daarnaast kan ik complexe situaties goed doorgronden. Deze kan ik vervolgens vertalen naar elk niveau binnen de organisatie. Hiermee krijg ik de medewerkers in beweging.
Ik ben er waakzaam voor dat mijn sterke geloof in waar een organisatie naar toe zou kunnen groeien er niet voor zorgt dat ik voor de troepen uit ga lopen. Dit weet ik te bereiken door regelmatige afstemming met betrokken medewerkers en/of stakeholders.

Talenkennis interimmanager

Nederlands Moedertaal
Engels Goed
Duits Basiskennis
Frans Basiskennis
Spaans Beginner

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :